o AQUASEED CÉG TÖRTÉNETE
AQUASEED Kft. 1995-ben családi vállalkozásként jött létre, két egymástól független tevékenységgel:
-"AQUA" - "LYO TUBI-NITENKY" akváriumi haltáp gyártása, teljes körű szlovákiai forgalmazással és magyarországi valamint csehországi exporttal. Ezt a tevékenységet 1998-ban nyersanyaghiány miatt megszüntettük.
-"SEED" - eleinte csak magok és vetőhagyma felvásárlására és forgalmazására korlátozódott, csupán egy előállító termékeit kínáltuk és így aránylag kevés felhasználóhoz jutott el. Majd 1998-ban bővítettük köreinket, több beszállító vetőmagját kínáltuk, az áruskálát vegyszerekkel, trágyákkal, tápanyaggal egészítettük ki, ennek következtében hirtelen megnőtt vevőink száma.

Cégünk stratégiájában változás 2001-ben állt be. Fontos árufajták importját kezdtük meg – Hollandiából vetőhagymát, virághagymákat. Később Olaszországból permetező berendezéseket és virágcserepeket, Lengyelországból, Németországból, stb. virágedényeket hoztunk be.

Következő fontos fordulópont cégünk életében 2007-ben volt, amikor sikerült elnyernünk az ELHO tekintélyes holland virágcserép-gyártó cég szlovákiai képviseletét. Kerti ollókat, vízzel kapcsolatos eszközöket és kisebb kerti szerszámokat 2008 óta vásárolunk és forgalmazunk a hazai piacon egy 27-éves múlttal rendelkező tajvani cégtől, ezáltal importőri helyzetünket jelentősen megerősítettük.

Vevőink részére az árukiszállítás stratégiáját már 1995-ben helyesen választottuk meg, mai kulcsfontosságú döntés volt. Ezt tovább fejlesztettük és emeltük a minőséget. Jelenleg hat gépkocsival rendelkezünk és naponta 25 tonna árut tudunk kiszállítani.

Az Aquaseed cég árukiszállítása vevőink részére kiemelt jelentőségű. Megbízható és jó minőségű áruleszállítás a vevőkör támasza. Filozófiánk szerint a viszonteladó gondozza a boltját, törődjön a vevőivel, és mi az árut egészen a boltjába szállítjuk. Januártól júniusig részletes, állandó ütemterv szerint dolgozunk, így vevőink pontosan tudják mikor kapják az árut.

Napjainkban több mint 6500 fajta árut forgalmazunk és több mint 1200 vevőt tartunk nyilván. Szlovákiában több jelentős nagyáruháznak szállítunk, és az ország keleti és középső részében a kiskereskedelmi boltokat látjuk el áruval.

Célunk:
  • Az árukínálat folyamatos bővítése, annak érdekében, hogy vevőink boltjuk részére a legjobb árut tudják kiválasztani.
  • A lehető legalacsonyabb áron kínálni készletünket, hogy vevőink a konkurenciával szemben előnyöket élvezhessenek.
  • Szolgáltatásaink és kiszállításaink terén a legmagasabb színvonal elérése, hogy az áru a vevő részére akkor legyen hozzáférhető, amikor arra szüksége van.
  • Vevőink teljes körű megelégedettségét elérni, hogy más beszállítót címjegyzékükben ne tartsanak nyilván.
AQUASEED Kft. az Ön rugalmas és megbízható beszállítója
[Bevezető oldal] [Történet] [Árukínálat] [Újdonságok] [Értékesítési hálózat] [Kiskereskedés] [Elérhetőség] [Üzleti feltételek]
Web Design WEB MEDIA