Vínne kvasinky 10g/50l
Kód: kvasinky10
Na vyžiadanie
Popis:
- MJ: Kus
- Kategória: NAT
- Balenie: 280
Kvasinky určené pre kvasenie vín a ovocných štiav. Druh kvasiniek:
Saccharomyces cerevisiae Návod na pouižitie:
obsah vrecka rozpustíme v 1 dcl zmesi muštu a vody ( v pomere 1/3:2/3 ) o teplote 35-40 stupňov C. Zmes za občasného premiešania necháme stáť 20 min. a potom vlejeme do muštu alebo rmutu Dávkovanie: 10 g na 50 l muštu (rmutu), v prípade hnilého hrozna alebo nízkej teploty na obnovenie kvasenia treba použiť 1,5 až 2 násobné množstvo kvasiniek. Vlastnoti: - kvasná teplota 12-34 stupňov. Balenie: 10g- účinnosť do 13,5 obj. % alkoholu
Hmotnosť (kg) | 0.012 |
---|